RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalrevy på Josefine


Jånni og Trond, Øyvind var travelt opptatt. FOTO: ANITA BAKK HENRIKSEN
Jånni og Trond, Øyvind var travelt opptatt. FOTO: ANITA BAKK HENRIKSEN
Det går fra Brun Jul til Brunt Nytt År på Josefine neste uke. De tre komikerne Jånni Kristiansen, Øyvind Angeltveit og Trond Hanssen trår til igjen med mer humor og musikk for voksne mennesker.

JOSEFINE: Disse tre herrene – menn i 50 årene, alle på runde nr 2, med holdningen 50 er de nye 30 – oser av erfaring der de cruiser avsted i forkant av eldrebølgen. Med fult fokus på rynker, døden og livet i Bogstadveien.

Kroshow

Kroshow og Josefine Vertshus stemmer. Stedet er intimt, laidback, lokalt, nostalgisk, brunt og passe slitent., – ikke pusset opp de siste 30 årene, faktisk!

– Dette er en slags lokal revy for Bogstadveien og vår bydel, sier produsent Maja Løvland.

– Hvorfor er det bare småsteder som skal ha lokalrevy? Vi i produksjonsgruppen Bogstadveirevyen ønsker å representere og formidle en lokal kulturell identitet. Før jul kunne publikum identifisere seg, vi fikk veldig gode tilbakemeldinger. Nå på nyåret får vi se hva folk sier, om det har endret seg… Vi gleder oss, koser oss med dette laidbacke showet for voksne mennesker i området. Det er ikke bare ungdom som liker standup!

Her må Maja faktisk trekke pusten, før hun fortsetter:

– Det er nok første gangen standup er tilrettelagt for et mer voksent publikum enn det tradisjonelle standuppublikummet.

Mer moro i vente

Produksjonsgruppen Bogstadveirevyen kommer til å fortsette å lage kroshow med jevne mellomrom, etter hvert også med gjesteartister, som selvsagt må være både brune og selvironiske.

Kroshowet spilles 13. 15. og 16. januar kl 21, restauranten åpner kl 19, og stedet er altså Josefine Vertshus, i vakre Josefinesgae 16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere