*Nettavisen* Nyheter.

Løkkabutikk med veldedig konsert

Lars Beckstrøm spiller til inntekt for et barnehjem i Vietnam.

Lars Beckstrøm fra DeLillos er blant artistene som torsdag kveld skal hjelpe Løkkabutikken Zilk til å samle inn penger til et barnehjem i Vietnam.

LØKKA: Innehaverne av Zilk, som blant annet selger skreddersydde klær fra Vietnam har siden oppstarten i fjor høst satset på veldedighet og utvikling i Vietnam.

Nå går de nye veier for å samle inn penger til et barnehjem og et dagsenter de støtter i landet, og arrangerer en veldedighetskonsert sammen med sin samarbeidspartner Chillspa.

På plakaten står blant annet Lars Beckstrøm, som med bandene DeLillos og Beckstrømkvartetten har skrevet seg inn i norsk pophistorie for lengst.

I tillegg kommer Backbeat People, Penny Parker, Paulin Skoglund Voss, DJ Florian og Tommy Johansson. Noe for en hver smak bør det med andre ord være, i tillegg til at man kan lette litt på samvittigheten ved å betale de 150 kronene konserten koster.

Pengene som blir samlet inn skal blan annet gå til barnestoler, utstyr, leker og fysioterapi til barna i Vietnam.

Konserten arrangeres riktignok litt utenfor østkantens grenser, men en spasertur til Rubber Chicken i Kristian Augusts gate 7 B bør ikke være uoverkommelig for østkantens glade givere.

Dørene åpner klokka 19 torsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.