*Nettavisen* Nyheter.

Lokker frem smil med frisk sommerlåt

SOMMERNATTA: – Låta handler om hvordan norske sommernetter oppleves, sier artist og låtskiver, Haji Saleem (28) fra Furuset. Foto: PRESSEFOTO

Haji Saleem (28) fra Furuset slipper i disse dager sin nye singel “Sommernatta”.

GRORUDDALEN: Haji Saleem (28) fra Furuset er ute med ny låt. Han håper singelen “Sommernatta” skal bli en sommerhit.– Låta handler om norske sommernetter. Det er en frisk låt som sprer kjærlighet, sier Haji Saleem.

Haji Saleem har skrevet låta i samarbeid med låtskriverne Tommy Berre og Hilde Wahl, og den er produsert av musikkprodusent Jesper Borgen.

– Målet mitt er at låta skal lokke frem smilet hos de som hører på, sier Saleem.

Melodi Grand Prix

Tidligere i år deltok Haji Saleem på Melodi Grand Prix, som en av artistene i konstellasjonen United, sammen med rapperen Sirius og sangerinne Benedicte Adrian. De fremførte låten “Little Bobbi”.

– Det var dødsgøy å opptre sammen med så profilerte artister, og det har åpnet mange dører for meg i ettertid, sier Saleem.

Saleem har holdt på med musikk lenge, og har alltid vært glad i å synge. I 2005 var han med på Idol på tv2, og i 2008 spilte han en sentral rolle i dokumentar-filmen “99 prosent ærlig”.

Gladlåt

Tidligere i våres signerte Haji med det nyoppstartede plateselskapet Bisi Music og nå er han altså klar med sin første singel.

– Jeg gleder meg til å vise frem låta. De som har hørt den sier de kan høre på den om igjen og om igjen uten å bli lei. Det er jo et godt tegn, smiler Saleem.

Her kan du kjøpe låta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.