Lønnebakken utsolgt

Alle leilighetene i Lønnebakken borettslag på Tveita er nå utsolgt.

Alle leilighetene i Lønnebakken borettslag på Tveita er nå utsolgt.

Den siste leiligheten i Lønnebakken borettslag er nå solgt.

TVEITA: I en tid med begrenset suksess for nye boligprosjekter, har det gått unna i nybygde Lønnebakken borettslag på Tveita. Borettslaget er snart klart for innflytting, og nå er også alle leilighetene solgt, melder obos.no.

Det var Unni Parsons som sikret seg den siste leiligheten nylig. Hun bor allerede på Tveita og trives godt i området.

Populære lokalt

Leilighetene i Lønnebakken borettslag har helt siden salgsstart i juli 2008 vært populære hos folk som allerede bor på Tveita. Det sa megler Hege Amlien i Obos-megleren til Lokalavisen Groruddalen sensommeren 2008.

– De fleste har fulgt med på prosjektet og visst om planene i flere år. De har gjerne hatt rekkehus eller enebolig tidligere, og nå ønsker de seg en lettere bolig, sa Amlien den gang.

Passer for alle

Unni Parsons har bodd på Tveita siden hun var 16 år – og passer dermed godt inn i beskrivelsen.

– Jeg har gått med flytteplaner en stund og vurderte ulike alternativer, blant annet Lønnebakken. Men det var først da jeg leste i OBOS-bladet at leilighetene har universell utforming at jeg egentlig bestemte meg, sier hun til obos.no.

Dette innebærer at leilighetene kan brukes av alle typer mennesker, også de med ulike funksjonshemminger.

Snart innflytting

Allerede i februar er de 34 leilighetene i Lønnebakken klare for innflytting.

Fagansvarlig leder Rolf Kristoffersen i Exact Obos Eiendomsmeglere er godt fornøyd med at alle leilighetene har innflyttere klare fra første stund.

– Jeg tolker det som et signal på at vi har realisert og levert et godt og populært prosjekt. Vi traff bra med form, stil og beliggenhet, sier han til obos.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.