RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lopper, julekaker og fiskedam


Rigmor Guthaug, Gunhild Busch, Inger Langerud og Ellen Wright med hjemmelagde juledekorasjoner.
Rigmor Guthaug, Gunhild Busch, Inger Langerud og Ellen Wright med hjemmelagde juledekorasjoner. Foto: FOTO: VIBEKE BRASK-NILSEN
– Nå er det på’n igjen med julemarked på Skøyen/Smestad seniorsenter, frister daglig leder, Vibeke Brask-Nilsen.

SKØYEN: Denne helgen, lørdag fra klokken 11.00 til 16.00 og søndag fra klokken 12.00 til 16.00 åpner de driftige og kreative damene ved Skøyen/Smestad seniorsenter dørene til årets store høydepunkt; Julemarkedet.

– Her er det noe for en hver smak. Ja, jeg vet er sagt før, men her stemmer det virkelig. Julekaker, brente mandler, syltetøy, sild, trearbeider, håndarbeid, julepynt og lopper. Mellom slagene blir det som alltid salg av kaker, kaffe, pølser og brus fra kafeen, sier Brask-Nilsen. Nissebesøk, fiskedam og juleverksted vil definitivt glede både små og litt større barn.

– På lørdag arrangerer vi auksjon klokken 14.00. Her er det mulig å få lagt inn bud på noen virkelige godbiter, sier Brask-Nilsen og legger til:

– Jeg vil også benytte anledningen til å gi en stor takk til alle som har bidratt til realisering av årets julemarked, både i og utenfor senteret. Nå håper vi det blir fullt hus hele helgen.

Julemarked på Skøyen/Smestad seniorsenter lørdag kl. 11.00-16.00 og søndag kl. 12.00-16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere