Lopper på Korsvoll

At været var dårlig var kanskje bare en fordel. Loppemarkedet var inne på Korsvoll skole.

Korsvoll: Bare blide ansikter å se og stor stemining under auksjonen på Korsvoll skole tidlig lørdag ettermiddag. En spesiell lampe fra tidligere Øst-Tyskland gikk for 1400 kroner i full fart. Det var den nok verdt. Når auksjonarius mente den var verdt det tidobbelte, så tok han vel hardt i som det sømmer seg for nettopp en ausjonarius.
Det var livlig rundt i de forskjellige avdelingene. På en stol i en av gangene traff vi en liten gutt med et henført uttrykk i ansiktet. På fanget i godt grep sto en motorsykkel som kunne ruse og gi fra seg skikkelig motorsykkellyd.
- Er den ikke fin, mente Aviar på tre og et halvt år.
Det var vi helt enige i.
I "bokhandelen" møtte vi Karianne på ti år. Hun hadde kjøpt "Valdemar som hadde 7 liv".
- Det er morsomt her. Boken er helt ny for meg, sier Karianne som går på Tåsen skole.
Hun har med seg mamma Ingeborg Alm.
- Det er litt gøy å gå på loppemarked her. Jeg har selv gått på Korsvoll skole og loppemarkedet er veldig bra. Se her. Vi har fått tak i ridestøvler. Karianne skal begynne med ridning.Og så har vi kjøpt ny sekk og fått tak i masse ting til juleverkstedet vårt. Dette var bra, sier Alm.
Funksjonærene er godt fornøyd med oppmøtet og tror det dårlige været heller får mange til å trekke innendørs. Dermed blir det igjen et godt overskudd til Korsvoll skolekorps.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.