Gå til sidens hovedinnhold

Lover fred på Adamstuen

De gamle lokalene til La Sosta overtas av bakerikjeden United Bakeries.

SOFIESGATE/ULLEVÅLSVEIEN:

Vi åpner til høsten, antakeligvis i oktober, sier markedssjef for United Bakeries Concept, Stig Nygaard Andersen til Lokalavisen.

Adamstuen-beboere har kjempet for at La Sosta skal åpne igjen. Kaffebaren lå i disse lokalene før. Kjenner dere til det?

Ja, vi kjenner til La Sosta og den vanskelige tiden de har vært gjennom med utleieren av lokalet.. Egentlig trist at ikke La Sosta fikk fortsette. Når ting har blitt som det har blitt tror vi at begge kan bidra til å gi et godt tilbud til beboerne og folk i området. Vi kjenner til Adamstuen generelt. Det er et veldig hyggelig område.

Så dere frykter ikke å bli boikottet av folk som er kaffebar-idealister?

Det er jo klart at alle som har sloss og jobbet iherdig for å bevare La Sosta vil lojalt støtte de videre. Dette synes vi er både flott og rørende. Vi håper våre gode bakervarer vil også friste de samme kundene. Alle La Sosta-kunder med La Sosta kaffe i hånden er uansett velkomne til å sitte i vårt uteareal uten noe form for kjøpsplikt hos oss. Vi ønsker å være gode kolleger og inkluderende. Forhåpentligvis utfyller vi hverandre. De har noe vi ikke har, og omvendt, sier han om konkurransen med La Sosta, og understreker at bakeriet blir svært likt de andre United Bakeries-butikkene.

Dette bakeriet blir ganske likt det på Frogner Plass, et lite koselig bakeri, sier han.

Det er et hyggelig lokale. Hva er husleien på et slikt hjørnelokale på Adamstuen?

Det vil jeg helst ikke ut med, sier Andersen.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett