RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover motefest blant travhester


Arlid Engebretsen fra Bjerke Travbane og Irene B. Karstad fra Linderud senter, asmmen med Living Prince, utenfor Linderud senter.
Arlid Engebretsen fra Bjerke Travbane og Irene B. Karstad fra Linderud senter, asmmen med Living Prince, utenfor Linderud senter. Foto: FOTO: PRIVAT
Linderud senter og Bjerke Travbane inngår samarbeid, og håper å lokke groruddøler, såvel som oslofolk, til fest onsdag neste uke.

LINDERUD: I går var det duket for vorsiel på Linderud senter, da Arild Engebretsen fra Bjerkebanen Travbane tok med seg fullblodshesten Living Prince (som går under kosenavnet Herman), for å hilse på Irene B. Karstad, senterleder ved Linderud Senter.

Den stylede butikksjefen på Vero Moda-butikken på senteret, Malin Amundsen, poserte villig for fotografen sammen med Living Prince i anledning vorspielet.

– Men om en knapp uke blir det mer mote. Da arrangerer vi nemlig «more»-aften på Bjerke Travbane. Det er bare å hyre inn barnevakten allerede nå, gliser Karstad, og lover hyggelige priser og overraskelser til groruddøler som tar turen onsdag 15. september.

– Her blir det spillveiledning, moteshow, overraskelser og mye fint. Og husk på å smile til kamera da, det er tunge løp som går på onsdag og NRK er på plass, sier en strålende blid Karstad.

Inngangsbillett koster 345 kroner, og da blir det privat moteshow mellom bordene på Bjerkebanen, goodibags til heldige vinnere og ikke minst:

– Spennende løp på travbanen, lover Engebretsen.

Og ja, Living Prince blir å se i full fart på banen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere