Gå til sidens hovedinnhold

Lover parkering forbudt skilt

Et parkering-forbudt skilt skal opp ved grusbanen på Marienlyst til uken.

MARIENLYST: – Ja, det skal settes opp ett skilt på stedet, sier Arild Davidsen i Samferdselesetaten.

I forrige uke gikk beboere og medlemmer i Marienlyst Vel ut i Lokalavisen og etterlyste handling.

– Vi vil ha bukt med ulovvlig parkering her, sa Siri Haavie i vellet og krevet grusbanen tilbake til folket. Lokalavisen har også blitt kontaktet av beboer Gerd Fougner som sier hun har jobbet seg frem i det kommunale byrråkratiet siden april, uten fruktbare resultater.

– Jeg synes det er en skam at det fremdeles ikke er satt opp noe forbudsskilt her. Jeg mener også at det ikke holder med å bare sette opp skilt, for folk vil sikkert bare overse det, sier hun og forklarer at hun telte over 70 biler som benyttet seg av grusbanen til ulovlig parkering torsdag forrige uke.

Som de andre medlemmene i vellet mener også Gerd Fougner at de litt større barna trenger en grusbane til ballspill og lek, som ikke skal brukes til organisert idrett.

– Det var jo skøytebane her før, og barn lekte og spilte ball på grusbanen her,sier hun. I tillegg er hun redd for at det kans skje en ulykke om ikke en fysyisk sperre kommer opp på området, fordi barn har skoleveien sin her,.

– Tenk når det begynner å bli mørkt om morgenen, det er ikke særlig sikkert for de som ferdes når biler kjører ut og inn her, sier Fougner.

– Vi får se hva som skjer når skiltet kommer, sier Haavie i en kommentar til Lokalavisen på at skiltet loves utsatt i nær fremtid.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene