RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover topp dansing


Dansere fra hele byen er i sving når JAZZ ON JAZZ settes opp på Edderkoppen. Foto: Bårdar
Dansere fra hele byen er i sving når JAZZ ON JAZZ settes opp på Edderkoppen. Foto: Bårdar
Bårdar danseteater setter opp forestillingen JAZZ ON JAZZ fra 7. september og ut uken. Det største danseshowet Norge har sett, mener de selv.

SENTRUM: – Dette blir helt spesielt, sier Freddy Haugan i Bårdar.

Han er strålende fornøyd med å ha fåttoreografen Chet Walker med på laget. Han har tatt veien fra Broadway i New York for å koreografere denne oppsetningen.

Han har tidligere mottatt en Tony Award for oppsetningen av musikalen Fosse, og er en internasjonal størrelse.

– Danserne i Bårdar Danseteater er alle profesjonelle og har vært med i mange danse/musikaler i de siste årene. De fleste er utdannet hos Bårdar, sier en stolt Freddy Haugan.

Han forteller at danserne akkurat nå er på reise til Grønland for å opptre der i 14 dager. Men deretter bærer det hjem til Oslo. Og da blir det jazz for alle pengene. Eller nesten, da. JAZZ ON JAZZ består av 24 numre med flott musikk. Fra Frank Sinatra til mer rocka musikk i den andre enden.

– Forestillingen spilles på Edderkoppen fra tirsdag 7. til lørdag 11. september. Jeg håper mange finner veien hit. For dette blir stort, avslutter Freddy Haugan.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere