RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løp i fra Ekeberg

Torjus Bjørnstad (18) & Co i Bækkelaget hadde mye mer fart i beina enn veteranene til Ekeberg, og vant kampen enkelt 35-24.

BEKKELAGET: Vi kunne vel ha vunnet med tjue mål, men vi gjennomfører en helt grei match, sier Torjus Bjørnstad.
18-åringen til BSK var banens bestemann med sine ni scoringer, men unggutten innrømmer at det er litt kronglete å møte gamlegutta til Ekeberg.
Vi blir litt for utålmodige i forsvar ved at de drar ned tempo noe så helt j...... Likevel synes jeg at vi har full kontroll hele kampene, og at vi klarer å kjøre tempo i kontringene våre, sier Torjus.
Egen innsats? Helt greit. Jeg bommer på et par hundre prosent sjanser, men setter blant annet straffene. Så det var ok, sier Torjus.

Mye surr

Morten Schønfeldt ga Ekeberg ledelsen 1-0 i kampens første minutt, men den neste timen ble en eneste lang nedtur for veteranene.
BSK brukte det første kvarteret til å løpe i fra Ekeberg, og halvveis i første omgang sto det 8-2 til BSK.
Du ser at vi begynner å bli litt for gamle, sier superveteran Rolf Fjeld. For det hjelper liksom ikke at du har mye håndball i hode når du ikke har kraft nok i skuddene til å utfordre motstanderens keeper.
I dag har vi nesten fullt lag også, så vi er bare ikke bedre, sier Fjeld.
Ekeberg ser modne ut for 3. divisjon, og det gjorde søndagens dommerpar også. De bidro i aller høyeste grad til at dette ble et surrete lokaloppgjør. Mange merkelige avgjørelser gjorde spillerne irriterte. Ekeberg dro på seg 16 utvisningsminutter samt to direkte røde kort, mens BSK fikk 14 minutter.

Litt usikker

BSK vant til slutt enkelt 35-24, og dermed fikk laget et pusterom til nedrykksstriden.
Hva er sesongens mål, Torjus?
Målet er vel først å fremst å stable på beina et lag som er villig til å trene en del, og det har vi klart. Hva med din egen håndballfremtid?
Jeg vet ikke. Kunne vel ha gått til Fjellhammer for et par sesonger siden, men ble igjen i BSK. Nå skal jeg i hvert fall gå ferdig tredje klasse på Treider før jeg eventuelt gjør noe annet, sier Torjus Bjørnstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere