RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seiersjubel: Så morsomt synes Carina Andresen (t.v.) og Marie Amundsen det er å vinne et lokaloppgjør. Her jubler duoen for Holmlias sjette mål.
Seiersjubel: Så morsomt synes Carina Andresen (t.v.) og Marie Amundsen det er å vinne et lokaloppgjør. Her jubler duoen for Holmlias sjette mål.

Løp naboen i senk

Holmlias innebandyjenter er bedre trent enn noen gang. Det fikk Tunet merke i lørdagens lokaloppgjør.

Bjørndal: I alle seriekampene til nå i år har vi vært best mot slutten av kampene. Det har nok mye med treningsgrunnlaget vårt å gjøre, sier Holmlia-løperen Tytti Joronen.

Innebandyspilleren er inne i sin tredje sesong for Holmlia. Hun er ikke i tvil om at hun føler seg piggere enn noen gang.

Jeg orker å løpe mye mer enn før. Vi har trent veldig bra i år, og har blant annet drevet mye med løpetrening, forteller den målfarlige spilleren.

Vil slå Sveiva

I lørdagens lokaloppgjør mot Tunet var virkelig Tytti og lagvenninnene på hugget. Gjestene fra Høyenhall fulgte riktignok hjemmelaget en god stund, men etter hvert var det Holmlia som festet grepet på kampen og som dermed også kunne ro i land en komfortabel seier. Nok en gang var det prestasjonene fra midtperioden og ut som la grunnlaget for en ny topoenger for serielederen, som nå står med seks seirer på like mange forsøk.

Vi virket litt nervøse i den første perioden, men det gikk bra til slutt. At vi er så godt trent, var nok det som avgjorde for oss i denne kampen, mener Tytti Joronen.

Nå håper hun laget skyve Sveiva ned fra tronen igjen og det helst allerede denne sesongen.

Det er nok Sveiva som er vår hovedkonkurrent. De virker sterke også i år, sier Tytti om dobbeltmesteren fra forrige sesong.

Nettet mot gamleklubben

For Tone Grønmo ble lørdagens kamp ekstra spesiell. Etter å ha spilt en rekke sesonger for Holmlia, valgte løperen å gå til Tunet før årets sesong. I Bjørnholthallen tegnet hun seg på scoringslisten mot gamle lagvenninner uten at det hjalp var til særlig nytte for Tunet, som gikk på årets første serietap.

Kamp er kamp, så jeg tenkte ikke så mye på omstendighetene. Men etterpå var det litt rart å se Holmlia-spillerne gå rundt å juble uten at jeg selv var med på det, innrømmer Tone.

Hun innser at både gamleklubben og Sveiva har en bredere tropp enn Tunet, men ser gjerne at hennes eget lag gir topplagene kamp til døra om de beste plasseringene. Vi skal i alle fall ta medalje. I denne kampen var det mye som ikke stemte, så vi har mye å jobbe med, innrømmer Tunet-løperen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere