RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henrik Lundgreen og Didrik Dahlgren Hanssen (t.h.) som Start-supportere i Nordstrandrevyen 2010. Foto: Øystein Dahl Johansen
Henrik Lundgreen og Didrik Dahlgren Hanssen (t.h.) som Start-supportere i Nordstrandrevyen 2010. Foto: Øystein Dahl Johansen

Løp og se!

Du har fortsatt mulighet til å få med deg Nordstrandrevyen 2010.

NORDSTRAND: "Stripped" er navnet på årets revy, og som navnet tilsier, så er dette en forestilling fritt for jålete spesialeffekter, dill og dall. Bare ren, skjær revymoro.

På scenen står syv talentfulle skuespillere som serverer sketsjer om alt fra kongelig antifeminisme og ubrukelige oversettere til Start-tilhengere og campingtur med far.

LES NORDSTRANDS BLADS ANMELDELSE!

Revysjef Haakon Flinder forteller at de er godt fornøyd med årets forestilling, og han tror også de klarer å overholde budsjettet, til tross for trange kår.

– Responsen har vært bra, publikum koser seg og fortsetter det slik, så kommer vi i mål, sier Flinder.

Revyen går hver kveld klokken 19.00 på Nordstrand videregående skole frem til 22. januar.

– Jeg tipper at vi kommer til å kjøre ekstraforestillinger lørdag og søndag også, men dette kommer vi tilbake til, sier Flinder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere