RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løpsk bil og brennende vaskemaskin


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Les loggen fra Manglerud-politiet her!

Brann i vaskemaskin

MORTENSRUD: Politi og brannvesen fikk mandag kveld melding om brann i Jordstjerneveien på Mortensrud. Den viste seg å være begrenset til en vaskemaskin det kom en del røyk fra. Ingen skader ut over det røyken forårsaket, melder politiet.

 

Rotet i container

MANGLERUD: Litt før klokken 03 natt til tirsdag fikk politiet melding om at en kvinne rotet i containere i Plogveien på Manglerud. Det var lagt ut en del gjenstander til kast i forbindelse med opprydding i borettslaget. En 39 år gammel kvinne ble bortvist fra stedet.

 

Brutt opp vindu

HOLMLIA:  En vekter meldte klokken 04 natt til tirsdag at et vindu i en bolig i Toppåsveien var brutt opp. Det var ingen inne da politiet kom. Huset var tomt, da familien var på ferie.

 

Bil begynte å trille

NORDSTRAND: Heldigvis er det sjelden biler begynner å trille på egenhånd. Men det skjedde i Seterveien tirsdag formiddag. Den stoppet først da den traff en annen parkert bil.

Viking fjernet den løpske bilen da man var redd for at begge skulle trille videre uten førere.

 

Forsvant på trikken

KASTELLET: En vekter meldte tirsdag kveld at han hadde problemer med en svært aggressiv mann på Kastellet trikkeholdeplass. Inne politiet kom, var mannen forsvunnet på en trikk mot sentrum.

 

Bortvist etter krangel

PRINSDAL:  Politiet ble natt til onsdag bedt om å komme til en bolig i Nedre Prinsdals vei hvor det var mye bråk som forstyrret nabolaget. Det viste seg at  to personer hadde vært i heftig krangel. Tre ble bortvist fra stedet, og freden senket seg.

 

Les også: Politiloggen fra helgen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere