RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lær innebandy av Norges beste

Uansett om du drømmer om lands- laget, eller om du bare vil ha noe moro å gjøre i sommerferien, er du velkommen på Sveivas innebandyskole.

Stovner: Sveiva arrangerer for første gang Summer Camp i innebandy denne sommerferien. Det er plass til 50 deltakere født mellom 1992-1996, jenter som gutter, og det er første mann til mølla.
- Hvem som helst kan melde seg på, og har du ikke utstyr kan du låne av oss, forteller daglig leder i Sveiva, Niklas Brajic.
- Vi ønsker å gi et tilbud til de som ikke er på ferie, og vise unge hva innebandy er og at det er kjempemoro, legger han til.

Lær "Zorro-finta"

Og det ikke hvem som helst som er instruktører. Blant annet Sveivas landslagspillere Lars Harald Eide og Linda Andersen kommer, og Anders Strømsborg skal lære bort "zorro-finta".
- Det er alltid kul t å bli trent av landslagspillere og andre profiler. Dessuten er dette dyktige ledere som kan innebandy, mener Brajic.

Internturnering

Summer Campen går over fem dager, fra 6. til 10. august. Det vil bli en innebandyøkt, en lek-og-moro-økt og en teoriøkt hver dag. Campen avsluttes med internturnering siste dagen.
- Innebandy er veldig inkluderende, ballen spretter hit og dit og du er involvert i spillet hele tiden, forklarer Brajic. Han er enig i at med Summer Campen så er sirkelen sluttet for Sveiva, som nå har lag så og si i alle aldersklasser.
For påmeldig, ta kontakt med Niklas Brajic. Tlf: 95 887 850. Mail: sveiva@gmail.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere