RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdag 6. mai

For hver gang blir programmet enda litt mer fargerikt og variert. Vårens markedsdag på Majorstuen er bare to dager unna!

Majorstuen: Hundrevis av boder som bugner med gode tilbud! markedsfører Næringsforeningen årets første markedsdag med. Mange av butikkene tar lørdag turen ut i gaten, som for anledningen er bilfri, som vanlig ved slike anledninger.

Enda mer folk?

I fjor høst ble det anslått at mer enn 30.000 mennesker var innom Bogstadveien, Hegdehaugsveien og gatene rundt på markedsdagen, og det blir sikkert ikke mindre livlig i denne gangen, hvis ikke været skulle vise seg fra sin aller verste side. Markedsdagen er perfekt til det meste, unntatt hvis man har dårlig tid og egentlig skulle ønske å stresse nedover handlegaten... Så trangt kan det bli til tider, at det kan være lurt å være tålmodig!

Underholdning og show

I tillegg til tilbud fra alle hold, lover de næringsdrivende underholdningsinnslag i mange variasjoner. I forbindelse med at årets utgave av Norwegian Wood nærmer seg, spiller The Blackbirds både kl 11 og 13 på Valkyrie plass.

Lenger ned, i Hegdehaugsveien, blir det stort moteshow kl 12 og 14. Så her blir det litt for enhver smak. Lørdag 6. mai fra kl 9 til 17 på Majorstuen, det er bare å sette av tid til vårens handlebegivenhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere