RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdag braker det løs

Nok en gang arrangeres Martna´n på Mortensrud. Også i år går Nordstrands Blad, Senter Syd og bydelsadministrasjonen sammen om det populære arrangementet for bydelens innbyggere.

Om du har lyst på en dag med mye god underholdning, er altså Mortensrud stedet på lørdag formiddag. Det mener hvertfall senterleder Richard Elphinstone.

Sammen for lokalmiljøet

Vi på Senter Syd synes dette en hyggelig måte å møte lokalmiljøet på. For oss som driver et lokalt kjøpesenter er det ikke bare viktig, men hundre prosent avgjørende å spille på lag med de gode lokale kreftene. Martna´n er et arrangement som skal være en fest for alle i bydelen, uten å bare rette fokus mot det kommersielle. Her skal alle gode krefter slippe til, sier Elphinstone. Redaktør i Nordstrands Blad, Ivar Brynildsen, er enig.
Bydel Søndre Nordstrand er jo et sted med et enormt mangfold, noe som også kommer til å gjenspeiles på lørdag. Her blir det mye flott dans, vakker sang, spennende sport, ungdomsband, danseband, mannekeng, korps og speidertropper om hverandre, lover Brynildsen sine kjære lesere.
Jeg gleder meg til dette. Martna´n er et sted hvor ulike kulturer får en unik sjanse til å møtes og lære av hverandre, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere