RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagsblues'n


Fetterene: "Two Cousins" spilte for første gang sammen sist lørdag. Norges yngste bluesband. Fra venstre: Bjørn Erlend Walberg, Eirik Bergene, Alexander Pettersen og Eivind Walberg.
Fetterene: "Two Cousins" spilte for første gang sammen sist lørdag. Norges yngste bluesband. Fra venstre: Bjørn Erlend Walberg, Eirik Bergene, Alexander Pettersen og Eivind Walberg.
Selv med et par gamlinger på tjuetre, måtte det være Norges yngste bluesband som spilte på Rudolf.

Vestli: Torget på vestli er ikke akkurat verdens navle men de har Rudolf. Et loklat treffsted som ikke bare naboene besøker, men også fra andre kanter av byen.

Lørdagsblues

Hit kommer også en fin blanding av kjente og ukjente bluesartister. Ikke minst er de mange nye og lovende som får prøve seg.
Dette er første gangen vi spiller sammen. Jeg traff disse to unggutta nede i Moss og syntes de var styggsnde gode, sier gamlingen på 23, Eirik Bergene.
Han har i utgangspunktet ikke noe navn på bandet, men på sparket kommer det:
Siden de to yngste er fettere må jo navnet bli Two Cousins, ler Eirik Bergene.

Blues'n

Musikerne er ikke snauere en de drar tre sett. Tre timer med trad. blues.
Yngstemann på 15 imponerer stort. En spilleglød fra rockefotsålen og opp i toppen. Øvningene på gutterommet har ikke vært bortkastet. Sammen med fetteren er dette to i den kommende bluesgenerasjonen. Lover godt.
De trofaste stamgjestene og andre fikk sitt denne lørdagen også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere