RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I FARTA: Thomas Grøtting imponerte både live og med den nye skatefilmen «The Purpl Video».
I FARTA: Thomas Grøtting imponerte både live og med den nye skatefilmen «The Purpl Video». Foto: ALLE FOTO: MANGLERUD UNGDOMSHUS

Lørdagskveld på rullebrett

Over 100 mennesker møtte opp for å få med seg skatekvelden på Manglerud ungdomshus.

MANGLERUD: Skatekvelden var et samarbeid mellom Manglerud Ungdomshus og Lambertseter Fritidsklubb.

Både juniorer, ungdommer og noen foreldre møtte opp for å få med seg skateoppvisning, filmpremiere og morsomme konkurranser.

Del på Facebook

Proffoppvisning

– Skateproffene Erik Johnsen, Henrik Lund, Petter Fredriksen, Petter Sydhagen og Karsten Kleppan kom og lagde liv i rampen vår, til stor glede for fansen, forteller klubbleder Mia Bell.

– De tok mange triks og skatet også en del sammen med ungdommene. Etter oppvisninga signerte de plakater, sko og andre gjenstander ungdommen fant fram. Til ære for filmteamet Purpl ble de også værende og se på filmpremieren deres, og de roste ungdommen for å ha laget denne skatevideoen, sier Bell.

Regissør Thomas Grøtting presenterte selv skatefilmen «The Purpl Video» som de lokale skaterne i «Purpl Skate Company» har laget.

Alle i teamet hadde egne VIP-seter, og etter filmen signerte de og delte ut hundre gratis eksemplarer.

Konkurranser

De fremmøte fikk prøve seg på både skatesession med to minutter til å imponere dommerne, skatequiz og skatespill på x-box.

– Dette var et kjempevellykket arrangement, med mange fremmøtte både fra Manglerud og Lambertseter. Det var kult å samarbeide om arrangementet, sier Mia Bell fornøyd.

– Dette førte jo blant annet til at ungdommene møtte «ukjente» konkurrenter i konkurransene og dette var det bare positive tilbakemeldinger på, sier Bell.

– Vi er glade og stolte av skaterampen vår! Den er brukt daglig av mange juniorer og ungdommer og de hadde gleda seg enormt til å se skateproffene i den! Nå fikk de både se dem live og muligheten til å snakke med dem personlig, samt få autografer. Proffene skrøt også av at rampen var veldig fin å stå i.

LES OGSÅ:

Bydelsfest med gamle helter

Skatefest på Manglerud

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere