RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lærer eldre tekstmeldinger

Det er god butikk å lære eldre å bruke mobiltelefon, det har 11 elever på Årvoll skole erfart.

Kastellet/Årvoll: Vi fikk aldri svar når vi sendte SMS til besteforeldrene våre. Dermed kom ideen med sms-kurs for eldre, forteller ungdommene i Senior mobil på Årvoll skole. De 11 elevene bak elevbedriften har allerede holdt et kurs på eldresenteret ved skolen, og nå er planen å lage et oppfriskningskurs. Og så et kurs for nybegynnere. På kurset lærer man å sende sms (tekstmelding), mms (bildemelding og å legge til kontakter, slik at man kan se i displayet hvem som ringer.

Ny teknologi

Vi har lært at vi må gjenta ting ganske mange ganger og at vi må snakke høyt og tydelig, sier Carina Johansen.
De unge synes det er positivt at så mange eldre vil gjøre seg kjent med den nye teknologien, og de tenker å fortsette prosjektet neste år. Eller overlate det til nye niendeklassinger.
Mange lokale skoler deltok i kåringen av årets elevbedrifter i seks ulike klasser, og Horsedesign EB fra Jordal skole tok en fin tredjeplass i klassen beste produkt/tjeneste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere