RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lærerene Kari Mette Andersen og Siri Meyer fikk både se et engelsk klasserom, snakke med elevene og lær engelsk klasserom-undervisning.
Lærerene Kari Mette Andersen og Siri Meyer fikk både se et engelsk klasserom, snakke med elevene og lær engelsk klasserom-undervisning.

Lærerne reiste til England

Vi har et godt samarbedi med skolen og lærerne. Derfor lar vi dem få et faglig påfyll mens vi overtar skolen, sier FAU-leder Svein Lothe på Nordstrand skole

NORDSTRAND/ENGLAND: Om vi kan gi skolen et løft, kommer det barna våre tilgode, sier Lothe. Derfor ble det tur til England for både lærere og andre ansatte sist uke.

Ikke så å forstå at de skulle på "kosetur". Nei, her sto læring og utveksling av erfaring på programmet.

Spesielt skal vi se på hvordan undervisningen organiseres i klasserommet, forteller rektor på Nordstrand, Anne-Karin Sunde.

Nå ligger lærerkvaliteten på Nordstrand høyt, men det er alltid godt med påfyll.

Hovedmålet for Englandsturen var å "dyktiggjøre personalet ytterligere for å kunne vurdere elevenes prestasjoner og utvikling".

Skolen vi var på på Isle of Wight hadde et godt system bygget opp rundt vurdering for læring, og vi fikk mange gode tips, forteller rektor Anne-Karin Sunde etter at de var kommet tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere