RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lærte trikkevett

Gå ikke over veien før TRIKKEN har kjørt. Og husk billett!

Sinsen: Det er to av de fem reglene barna lærte i Muselunden ved Sinsenkrysset onsdag, da Trikken (Oslo Sporvognsdrift AS) arrangerte show for barnehagebarna i Oslo. Litt over 1000 barn fra 48 barnehager var påmeldt til showet, og om ikke alle kom var det uansett flust av småbarn som koste seg med gratis boller og vann.

Klovnen Knerten hadde trylle- og ballongshow for ungene, og var veldig frustrert over at hans egne "abra kadabra" ikke fungerte, mens barnas samstemte "abra kadabra" sto for magien. Samtidig som Klovnen Knerten sto på scenen var det også mulig å få morsomme ballongfigurer fra en koselig kar i sporveisuniform, eller slå seg løs i de mange hoppeslottene.

Alle barnehagebarn fikk også en ny bestevenn på onsdag, i hvert fall ifølge Trikken. Maskoten Panto ble nemlig for første gang presentert fra scenen i Muselunden, og selv om han ikke var av den mest pratsomme typen så han veldig snill og trygg ut. Det passer bra, for Panto skal ikke bare være barnas beste venn, han skal også være lærer i trikkevettreglene.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere