*Nettavisen* Nyheter.

LUK's Academy Awards

Lambertseter ungdomskorps er kjent for å være fargerike og entuastiske. De høstet stor applaus nok en gang under den tradisjonsrike nyttårskonserten i Symra i helgen.

Lambertseter: I år disket de opp med sin egne "LUK's academy awards", der de kåret beste filmmusikk fra 60- tallet og fram til i dag. De startet på 60- tallet, akkurat som korpset og Symra, og fra det tiåret fikk vi høre "Sound of Music". Deretter kom "Flåklypa" fra 70-tallet i følge med Ludvik og Solan.
Vi fikk låne draktene fra Caprino studios og jeg vil rette en stor takk til dem, for de har vært veldig snille og hjelpsomme, sier korpsleder Karianne Engesbakk. Hun var veldig fornøyd med årets første konsert.
I tillegg til å spille fikk publikum også se filmsnutter fra de aktuelle filmene. Det var en god effekt, og det hele ble ganske så profesjonelt. Fra 2004 spilte LUK filmmusikken til Disney-suksessen "The Incredebles".

Vokse ungdommer

Korpset teller hele 85 medlemmer fra 15 år og oppover. Og selv om det heter "ungdomskorps" er det ingen som blir for gamle for å være med å spille.
Selv syns de at navnet understreker at dette er en gjeng med glød og engasjement.
Lambertseter ungdomskorps, populært kalt LUK, gjør også andre ting enn å spille godt på instrumenter.
Tidligere har det blant annet vært utenlands i både Sovjetunionene, Tyskland, Danmark og Skottland.
I år planlegges det imidlertid en større utenlandstur i forbindelse med 40 års jubileum i 2006.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag