RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luksusprosjekt slo selskap konkurs

Et luksuriøst leilighetskompleks på Vinderen ble et mareritt for entreprenøren Fuglesang & Olesen. Nå er selskapet konkurs.

VINDEREN: - Dette prosjektet har vært det mest katastrofale for selskapet, sier bostyrer Odd Magne Gjerde til Teknisk Ukeblad.

Tapte ti millioner

Entrepenørselskapet tapte over ti millioner kroner på bolgikomplekset i Ivar Aasens vei 2. Flere andre tapsprosjekter i Oslo var årsak til at selskapet gikk over ende på nyåret, og de hadde rundt 60 millioner kroner i gjeld da de slo seg selv konkurs 11. januar.

Konkursen i Fuglesang & Olesen er blant de større konkursene i Norge de siste årene, ifølge Gjerde.

Forsinket levering, reklamasjoner fra byggherren og store dagbøter har vært de viktigste årsakene til at selskapet gikk konkurs.

Konkursboet vil rette et krav på 4,7 millioner kroner mot AS Naturbetong, som er byggherre i Ivar Aasens vei 2. Det er uvisst hvor mye av denne summen boet kan regne med å få ut. I tillegg var entreprenøren involvert i flere andre konflikter, som konkursboet nå vil forsøke å løse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere