RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luktet marihuana i oppgangen


 
 
Les Manglerud-politiets logg for de siste dagene.

Naboer kjente det luktet marihuana

OPPSAL:  Når den søtlige lukten av marihuana sprer seg i en boligoppgang, er det all grunn for naboer til å reagere. Det gjorde de i Mekanikkerveien på Oppsal torsdag kveld. Politiet ”snuste” seg frem til en leilighet, og der erkjente den 27 år gamle eieren bruk av narkotika.

 

Bilbrann

MORTENSRUD:  Onsdag morgen ble det meldt at det brant i en bil på Mortensrud senter. Da nødetatene kom til stedet, kunne de konstatere store skader inne i bilen. Politiet fikk etter hvert kontakt med bileier som fortalte at han nylig hadde forlatt kjøretøyet.

 

Kjørte uten hjelm

HOLTET: Politiet stoppet onsdag formiddag en moped med to personer på i Ekebergveien ved Holtet videregående skole. Den 16 år gamle jenta som satt bakpå hadde ikke hjelp. Foresatte ble varslet.

 

Falt ned fra stige

LJAN:  Onsdag ettermiddag kom det melding om en arbeidsulykke i Nilsenbakken på Ljan . En person hadde falt ned fra en stige. Vedkommende ble kjørt til Ahus med mulig brukket bekkenben.

 

Brant i aviser

HOLMLIA:  Alarmen gikk natt til  torsdag fra Holmlia senter der det brant i garasjeanlegget. Politiet slukket brennende aviser før brannvesenet kom.

 

Tagget på T-banen

LAMBERTSETER:  Torsdag formiddag fikk politiet melding om tagging på T-banen på Bergkrystallen. En person ble observert  løpe fra stedet. Det ble lett med hund, men ingen ble funnet.

 

Skulle selge sikkerhetsutstyr

ULSRUD:  Torsdag kveld ble det meldt om at en ”mistenkelig mann” hadde vært i et hus i  Tore Jonssons vei på Ulsrud. Han skulle selge alarm, slukkeutstyr og lignende. Vedkommende ble ikke sluppet inn. Han skulle ha et slags  legitimasjon om at han representerte  Nabohjelp.
Politiet lette i området, men fant ingen som passet til beskrivelsen. Det kom ikke flere henvendelser om denne typen dørsalg.

 

Flere politilogger:

12. november: Tre tatt for rødlys-kjøring

10. november: Innbrudd og hærverk på Bjørnholt skole

6. november: Ny innbruddsalarm på Prinsdal skole

4. november: Hadde bilen full av sterke drikkevarer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere