Gå til sidens hovedinnhold

Lunken matchvinner

Til tross for at headingen til Rogstad ga Skeid tre livsviktige poeng, var det en lunken matchvinner som møtte pressen etter kampen.

Bislett: Spissen er riktignok fornøyd med både scoring og tre poeng, men innrømmer at det er tungt i Skeid-drakta om dagen.
- Det er litt vanskelig å motivere seg. Selvom vi har en teoretisk mulighet til å holde oss fortsatt, ligger vi langt bak, medgir Øystein Rogstad. Med tre poeng mot Løv-Ham på Bislett søndag ligger Skeid ni poeng bak Hønefoss på trygg plass. Det gjenstår fem kamper, det vil si at det er 15 poeng igjen å spille om. Rogstad syns naturlig nok at seieren smakte godt.
- Det var deilig, nikker han.

Positiv opplevelse

Skeid var det førende laget frem til det var igjen rundt 20 minutter av kampen. Da senket de laget, og kvaliteten på spillet sank betraktelig. Herfra og ut hadde Løv-Ham flere gode muligheter til å kapre ett poeng. Rogstad roser laget for å klare å holde unna mot slutten. Typisk Skeid anno 2007 ville vært å sluppet inn et mål, og dermed kun fått ett poeng i en jevn kamp.
- Det var veldig bra at vi holdt nullen. Utrolig godt med en positiv opplevelse, smiler Rogstad.

Har fortsatt et håp

I andre enden av banen har problemet vært å omsette sjansene, også i dag. Skeid spilte seg frem til flere gode muligheter, men så stopper det seg foran boksen.
- Det har nok noe med selvtilliten til de som skal avslutte å gjøre. Det er vel ofte sånn for lag som sliter i bunnen, mener Rogstad.
Selvom han ikke har utstrålingen til en superglad matchvinner, er det ingen slagen mann som møter Østkantavisa etter kampen.
- Vi har fortsatt et håp, men det blir tøft, sier Rogstad.
- Nå tar vi en uke av gangen, så får vi se hvordan det går, legger han til.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021