RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lunsjet med ordføreren

Spenningen blant brukerne på Marmorberget dag- og aktivitetssenter var høy da de tirsdag fikk spise lunsj med ordføreren på Rådhuset.

Lambertseter/Sentrum: Jeg tror det blir fint, sa Jan Nyborg spent før han fikk hilse på Oslos øverste sjef Per Ditlev-Simonsen. For Øyvind Arge ble besøket en opplevelse for livet. Han underholdt nemlig med en egen versjon av Elvis-slageren "Love me tender".

Gjestrfri

Det var en gjestfri ordfører som tok imot ti brukere og elleve ansatte. Men de besøkende viste også sin glede over å ha fått komme på besøk. Beate Karlsen hadde bakt en stor fyrstekake som hun overrakte ordføreren etter lunsjen i Munch-rommet.

Denne ser jeg er laget av de beste ingredienser. Den skal jeg ikke dele med så mange andre, sa en fornøyd ordfører.

Bruker Øyvind Arge og leder for servicegruppa Øivind Evensen sørget for underholdningen med Elvis-låta "Love me tender".

Det var jo helt fantastisk. Stjerneklasse, sa Ditlev-Simonsen etterpå.

Arge var godt fornøyd med framførelsen.

Det var en opplevelse og en ære å få spille for ordføreren, smilte han etterpå.

I det helligste

Helt inn på ordførerens kontor fikk gjengen fra Marmorberget komme.

Noe av det hyggeligste man kan oppleve er å ha gjester som virkelig setter pris på det, sier Ditlev-Simonsen som ikke stengte noen dører for besøket.

Det er ikke lenge siden brukerne på Marmorberget sist møtte ordføreren. I april i år var det nemlig Marmorberget som fikk besøk av Oslos øverste sjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere