RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lureri fra øverste hylle

Så var det ikke sant allikevel. Elvebakkenrevyen består, og lever i absolutt beste velgående.

OSLO: De inviterte til gravøl, og rektoren var på scenen og takket for alt. Så satt vi i snaue to timer med konstant hakeslepp, samtidig som vi var litt lei oss. Men nei da, Elvebakkrevyen dro oss alle både i bena og sjela.

Del 

SE BILDESERIE FRA ELVEBAKKENREVYEN HER

Oppfinnsomt og nytt

Det er mye moro man kan gjøre med en scene og noen lyskastere, men å ta den så langt som Elvebakkenrevyen gjorde med årets show er å sette en helt ny standard, iallefall i skolerevysammenheng.

Det gjelder både manus, idéer, aktualitet og måten å gjennomføre alt på.

LES INTERVJU MED ELVEBAKKENREVYEN HER

Nye poenger

Elvebakkenrevyen harselerte med dagens navn og fenomener. Fra Kråkesølv, Lars Vaular, Karpe Diem, filmen Inception og iPhone-spillet Angry Birds. Og vi kjente oss alle igjen, selvfølgelig.

Men å gjøre en sketsj ut av Bodø-bandet Kråkesølv er smalt nok, men så mye som Elvebakkenrevyen fikk ut av det viser bare styrken. Det samme kan sies om «Åpen mikrofon på Cinemateket» som Sindre Strand Offerdal viste klasse i, og det hysteriske nummeret «Filharmonien».

LES ALT OM ÅRETS SKOLEREVYER

Heftig koreografi

Revyen hadde flere nummer med mange aktører på scenen som inneholdt heftig koreografi. Åpningsnummeret «Fuck You» satte standarden, før revygjengen fulgte opp med «Vi Setter . (punktum)», «Mullahs Farvel» og det mest fantastiske avslutningsnummeret blant årets skolerevyer i Oslo, «Punktum Finale».

Store soloprestasjoner

Kollektivet var altså av høyeste klasse, men individualiteten skinte gjennom likevel. Spesielt på nummer som nevnte «Åpen mikrofon på Cinemateket», men også samme mann Sindre Strand Offerdals rolle som Lars Vaular i «Enderim».

Den aller beste enkeltmannsprestasjonen var imidlertid Simen Meyers innsats i utrolige «En trist slutt» der han alene på scenen sørget for et herlig kaos.

Elvebakkenrevyen hadde alt i år. Skuespillerne, sketsjene, koreografien, kostymene, scenografien og bandet. Og heldigvis får de sjansen til å toppe den til neste år. Hvis det i det hele tatt er mulig.

LES AKTIV I OSLO SIN REVYGUIDE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere