RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Lurt, med bravur

Hvem var hvem, og greide egentlig Tarzan å få på seg trusa? Og hvorfor er Stovnerrevyene så morsomme?

STOVNER: Eneste måten du kan få svar på disse livets eksistensielle spørsmål, er å ta turen til Stovner Rockefabrikk. Årets revyutgave er ikke for de mest sarte, men anbefales spesielt for voksne, enda voksnere og gamlinger ifølge med sine terapeuter.Og ikke minst de som liker å bli moret.

Revy med stor R

To korte akter. Akkurat passe lange,og med en passe pause for inntak av vinterlige vafler.

To akter med en passe veksling av sketsjer og sangnummer. Fleip og fakta omhverander, og politisk (for de mest observante) satire med snert. Eller som sidedama sa:

Ja, nå skjønte jeg det. den med "Jens" var styggande bra.


Og revygjengen leverte som lovet:
Dette blir en revy med god blanding. Seks historier som garantert gir de som kommer for å se på, en ekstra dose humor å ta med seg hjem i vinternatta, sa Gry Ullstein midt under en øvelse før premièren.

Moret

Latter er smittsomt, og det vesle eminente ensemblet på den vesle scenen, så ut til å stormore seg. Spilleglede og engasjement er ikke å kimse av.
Tekstene er underfundige, mye underbuksehumor i beste forstand. Sitter godt og naturlig. Skuespillerne hadde bra materiale å jobbe med.
Denne gange har jentene fått mer markante roller og innfrir. Alle tre. Enten med eller uten hijab. Lokalavisens utsendte må innrømme at han falt fullstendig for den overaktive Delali Ama Sefenu. Og når det tre guttene gjøgler på harde livet blir det bra. Rent ut morsomt.

Bak

Mammadaltsamfunnet, med selveste Tarzan på laget, viser at det ikke er størrelsen det kommer an på. Oslos kanskje minste skolerevyensemble på Stovner fikser det meste. Scene, kost og mask sitter som det skal, og Rockefabrikken sørger for lyd og lys der det skal være lyd og lys.
Husbandet står på egne bein og er med på å dra forestillingen opp.

Og lurer du på hvordan Lokalavisens utsendte ble lurt med bravur, så er vi i samma båt.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere