Lurte gullkjede fra 92-åring

 

  Foto: Arkivfoto

Nok en gang har kriminelle utnyttet eldre i Manglerud-området. Les politiloggen her!

ABILDSØ: Det gikk så fort. En 92 år gammel dame var på vei til eldretreff på Abildsø sykehjem. To fremmede damer kom bort til henne, viste interesse for et gullkjede hun hadde rundt halsen og ville se nærmere på det. Kort etter forsvant de, og den gamle damen oppdaget at det verdifulle kjedet hennes var byttet med noe juggel.

Dette skjedde onsdag formiddag, og ble meldt kl. 11.21. Damen kom ikke fysisk til skade.

Politiet har bare et dårlig signalement, og håper derfor at noen kan ha sett de to damene i Enebakkveien, og eventuelt kan gi opplysninger.

Liknende tilfeller ble meldt som et stort problem allerede i 2012.

Bortvist fra senteret

MORTENSRUD: Onsdag ettermiddag måtte politiet ta med seg en beruset 48 gammel mann fra senteret på Mortensrud. Tre ganger var han bortvist, men kom tilbake og var til sjenanse for kunder på senteret. Veien gikk til sentralarresten. Han er nå anmeldt for forstyrrelse av offentlig ro og orden.

Påkjørt i fotgjengerfelt

LAMBERTSETER: En 24 år gammel dame ble tidlig onsdag kveld kjørt til Legevakten med smerter i korsryggen. Hun var påkjørt av en bil i fotgjengerfelt utenfor Lambertseter senter. Den 64 år gamle mannlige sjåføren ble fratatt sertifikatet på stedet.

Tok seg av full 16-åring

BEKKELAGET: Politiet fikk sent onsdag kveld melding om en godt beruset mann i Raschs vei på Bekkelaget. ”Mannen” viste seg å være bare 16 år. Han ble hentet av sine foreldre.

Fant narkotika

ØSTENSJØ: Politiet stoppet ved 03-tiden natt til torsdag en bil i Promenaden ved Nordre Skøyen hovedgård. Det ble funnet narkotika i bilen. Sjåføren var en 40 år gammel mann.

Ville ikke betale

HOLMLIA: Politiet måtte torsdag morgen inn i bildet i forbindelse med en billettkontroll på Holmlia stasjon. En 42 år gammel dame ville ikke gjøre opp for seg, og var svært kverulerende. Da politiet kom til stedet, fant hun ut at det var lurt å betale.

Dro etter å ha kjørt på 12-åring

NORDSTRAND: Torsdag ettermiddag ble det meldt at et 12 år gammelt barn på sykkel var påkjørt i Åsdalsveien på Nordstrand. Skadene begrenset seg til et vondt kne. Veien gikk derfor til legevakten.

Bilføreren hadde stoppet etter uhellet og gitt barnet en lapp med navn og telefonnummer. Men politiet fikk ikke kontakt med sjåføren.

Sto på sykkel for å komme inn gjennom vindu

MANGLERUD: Torsdag kveld fikk politiet melding om at en mann sto på en sykkel lent opp mot et hus og forsøkte å komme seg inn gjennom et vindu. Dette var på hjørnet av Manglerudveien og Magnefaret. Dette syntes både vitne og politiet var mistenkelig. De dro til stedet - og fant en mann inne i huset. Han viste seg å være kjent med eier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.