RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løvenes konger


Mufasa og Simba på den beryktede elefantkirkegården.
Mufasa og Simba på den beryktede elefantkirkegården.
Sjuende klasse ved Nordstrand skole imponerte foreldre og kjente da de gjenskapte Disney- klassikeren Løvenes konge forrige mandag.

NORDSTRAND SKOLE: Elevene hadde fått roet premierenervene tidligere på dagen, da de fremførte stykket for elever ved skolen. Allikevel kriblet det fortsatt litt i magen i forkant av fremførelsen for foreldrene.

Ja, jeg er fremdeles litt nervøs, selv om det gikk bra tidligere i dag, sier Edvard Edding, som på mesterlig vis spilte den usympatiske forræderen Scar.

Ingen jukselapper

Etter å ha sett filmen, søkte de på roller og holdt audition. Den siste uka har de brukt på å øve inn manusskriptet, som er skrevet av to lærere.

Jeg kan love at det ikke blir noen jukselapper på scenen, sier en hyenesminket Ole Herman Brenaas.

Talenter

I løpet av den timeslange forestillingen hadde samtlige elever vært involvert i skuespillet på en eller annen måte. Showet kombinerte skuespill, sang og dans på en ypperlig måte.

Noen av skuespillerprestasjonene var uvanlig gode det gjaldt særlig gutta som spilte papegøyen Zazu og surikaten Timon. Kanskje det er Nordstrand skole som skjuler fremtidens skuespillerspirer?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere