RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyden av Homlia for tiende gang


Jiah Macapobre (bak) måtte forlate Idol på TV2, men er klar for Holmlia United. Det var jubel da hun tidligere i uken øvde med Holmlia strykeorkester.
Jiah Macapobre (bak) måtte forlate Idol på TV2, men er klar for Holmlia United. Det var jubel da hun tidligere i uken øvde med Holmlia strykeorkester. Foto: Foto: Hans Olav Baden
200 Holmlia-aktører markerer TV-aksjonen og FN-dagen i Holmlia kirke lørdag 18. oktober fra kl. 18.00.

HOLMLIA: – «United» er positive krefter som forenes i et rikt lokalmiljø, sier organist og prosjektleder Hans Olav Baden.

– Vi gleder oss over igjen å kunne presentere et så stort mangfold av artister og uttrykk på samme konsert. Dette er noe av det fantastiske med Holmlia – det er enhet i mangfoldet.

Det er tiende gang Treffpunkt Holmlia inviterer til stor konsert med lokale talenter.

– Kvelden vil by på et sjeldent musikalsk mangfold med over 200 aktører. Her blir det hip hop, indisk klassisk musikk, kor, afrikanske rytmer, ballett, korps, og barnegospel. Gled deg til kjente pop ballader, groovy danserytmer og smittende sangglede,sier Baden entusiastisk.

Store og små stjerner

Soufian Bajo er en voksende stjerne på den norske Hip Hop-himmelen. Bak seg har han mannskapet til de nye verdensheltene Nico og Vinz, og han fikk stor oppmerksomhet rundt sin siste singel, Løvehjerte. Denne hiten skal Holmlia-gutten Bajo fremføre på årets United.

Jiah Macapobre, som også opptrådte under høstens lysvandring, måtte forlate denne høstens Idol på TV2 før de siste finalerundene, men til United kommer hun. Hun har fått med seg hele Holmlias strykeorkester og også Ungdomskoret til sin fremføring av en kjent popballade.

Kahn Strings er en lokal ambisiøs gruppe med klassisk indisk musikk på programmet. De er med på United for første gang. Det kommer skolekor både fra Toppåsen og Hallagerbakken skoler, og Hobakluzz fra kirken bidrar med både sang, dans og små animasjonsfilmer.

Holmlia sportsklubb dans stiller med hip hop og ballett, og Holmliaskolenes musikkorps har vært med på alle United-konsertene, og er selvskrevne også i år.

– Gled dere også til en liten musikalsk vandring gjennom ulike verdensdeler, sier organist Baden.

Han har samlet noen musikere fra ulike land og tradisjoner, og vil markere 10 års jubileet med det han kaller et skikkelig Holmlia-mangfoldsnummer.

Samtlige aktører og bidragsytere har tilhørighet på Holmlia! 600 publikummere har presset seg inn i kirka de siste årene, så publikum anbefales å komme tidlig for gode plasser.

Jubileum

Det har blitt mange gyldne United-øyeblikk gjennom de siste ti årene med mange profilerte artister på scenen. Queendom, Noora Noor, Raymond Sereba, Torunn Eriksen og REX har alle vært med. Og forløperen til Norges nye store pop-helter, Nico og Vinz, sto på United-scenen i 2006 som Black Diamonds. Til og med Holmlia-gutten Kjetil Andre Aamodt har vært på scenen og holdt TV-aksjonsappell.

– Men det er det lokale frivillige kulturlivet som er hovedattraksjonen på United, påpeker prosjektleder Baden.

– Det koker av lokalt kulturliv her i den flotte bygda vår!

"Treffpunkt Holmlia" ønsker å samle hele Holmlia til et felles engasjement både lokalt og globalt. Ved utgangen oppfordres publikum til å gi en gave til årets TV-aksjon, som i år heter Vann forandrer alt, og går til Kirkens Nødhjelps arbeid. Målsetningen er å gi en million mennesker ny tilgang til vann.

Innsamlingsrekorden på United er kr 30.000,-.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere