*Nettavisen* Nyheter.

Lydexpressen ankommer Stovner

Lydexpressen representerer en turnémulighet for unge uetablerte navn i Oslos musikkverden. Tredje stopp på ruta er Stovner Rockefabrikk som også fronter "Mehe", et lokalt CD-aktuell metallgruppe.

Stovner: Dette er et turnékonsept for uetablerte band som trenger en mulighet til å skaffe seg litt erfaring fra det å stå på scenen og få vist seg frem i litt forskjellige miljøer, sier leder for Stovner Rockefabrikk, Lars Tefre Baade.
Lydexpressen arrangeres torsdag 29. september klokken 20.00, og varer i rundt to timer. Konsertarrangementet har allerede vært på to steder i Oslo, og nå er det Stovners tur.
De fem arrangørene, Stovner Rocefabrikk, Sætra Scene, Trikkehallen, Stoppestedet og Sinsen kulturhus, er alle tilsvarende steder, men representerer forskjellige miljøer, sier Baade.

Rusfritt

Arrangementet er rusfritt, noe som gir ungdom under 18 år en mulighet til å opptre. Ved mange av de andre spillelokalene i Oslo serveres det alkohol, og da blir det begrenset hvor yngre musikere kan få demonstrert sitt talent og drivkraft.
Vi valgte ut fire band som skulle være 'hovedbandene' på turnéen. Det var demo-innsendelser, og det ble vel klart ganske kjapt ved hvert sted hvem disse bandene kom til å bli, hvem som har utmerket seg mest og virkelig fortjener et ekstra push. For eksempel 'Mehe', de har vist at dette er virkelig noe de har lyst til å satse på, og har gått inn i studio og laget egen CD, sier Baade om det lokale plateaktuelle bandet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag