Lykke til!

Det er tid for cupfinalehelg og det er våre egne Dynamite girls fra Røa som skal i ilden på lørdag. Det er bare to år siden sist Røa-jentene tok gull i cupen. I 2004 ble det gull i både serie og cup. I år havnet jentene på tredjeplass i serien, men lørdag kan vi få nok et bevis på at noen av Norges beste fotballspillere har løpt sine fotballsko i Oslo ytre vest.
Etter at det tidligere i høst kom frem at jentene må spille finalen på Bislett har det vært mange meningsytringer i avisene. Ullern Avis/Akersposten skulle helst sett at jentene fikk spille på Ullevål som gutta skal på søndag. Til tross for dette; Det er ingen grunn til ikke å stille opp på kampen lørdag og heie jentene våre frem mot seier.
De siste årene har kvinnefotballen utviklet seg og interessen for kvinnenes cupfinale er stor. Norge har et av verdens beste fotballlandslag for kvinner. Over 100 000 jenter spiller fotball i Norge i dag, og selv om kvinnefotballen er i kraftig utvikling, sliter de med å få større oppslutning på kampene. Dynamite Girls er gode forbilder som definitivt har hatt og har mye å si for rekrutteringen til kvinnefotballen.
I starten av denne uken ble det registrert over 7500 forhåndsbestilte billetter til finalen. Det er flere enn fjordårets finale. Røa og Asker forventer over 10 000 tilskuere på kampen og hvis så blir tilfellet, vil det være rekord for damefotballen i Norge.
Dynamite girls har satt Røa på fotballkartet. Uansett hvordan det måtte gå på cupfinalen er vi stolte av dere.
Det er vår klare oppfordring at alle fans, blivende fans og lokalpatrioter stiller opp på Bislett Stadion lørdag klokken 16.00 for å se jentene våre i ekte Røa-samba. Vi er der garantert.
Respekt for Dynamite!
Lørdag kan vi få nok et bevis på at noen av Norges beste fotballspillere har løpt sine fotballsko i Oslo ytre vest

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.