Gå til sidens hovedinnhold

Lykkelige Nordstrandsvinnere

En dansegruppe og et rockeband måtte dele seieren etter Ungdommens Kulturmønstring (UKM) på Lambertseterklubben på lørdag.

Lambertseter: Det var i alt tolv feiende flotte bidrag i årets UKM i Bydel Nordstrand. Alt fra den sjarmerende duoen "Drops" til metallrockerne i Ignition, rapperne Young Players til tradisjonell rock, kunst og dans, sto på menyen da Lambertseterklubben åpnet dørene for ungdommens årlige kulturbegivenhet.

Forestillingen gikk av stabelen på lørdag og i et jevnt løp stakk danseensemblet Freedom 2 Dance og rockebandet Valiant av med seieren.

Fylkesfinalen

De to vinnerne skal representere Nordstrand Bydel i UKM fylkesfinale. Vinnerne av fylkesfinalene går videre til landsfinalen som arrangeres i Trondheim i juni.

Det var veldig deilig å vinne, vi føler oss anerkjent, sier Emil Flatø litt spøkefullt. Flatø er vokalist og gitarist i Valiant og kan fortelle at han aldri har vært med på UKM tidligere. Han tror det blir hyggelig å representere Nordstrand bydel sammen med Freedom 2 Dance.

De var veldig flinke. Nå gleder jeg meg veldig til fylkesmønstringen, sier Emil. Virginia Valenzuela, som danset seg til seier med Freedom 2 Dance, er også lykkelig over å ha fått en plass i fylkesmønstringen.

Utrolig gøy. Det er gøy å få være med og danse med de menneskene jeg er mest glad i. Dette blir en stor utfordring som vi skal gjennom sammen. Jeg fikk dessverre ikke hørt Valiant på lørdag, men jeg hørte de var bra så det blir moro å dra sammen med dem, sier Virginia Valenzuela etter lørdagens seier.

Det klassiske rockebandet SleepyHeads kom på en andreplass i konkurransen og vil stille i fylkesfinalen hvis en av de to finalistene ikke kan stille.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger