RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn AS konkurs


 
 
Styret i Lyn AS har kommet fram til at det ikke er grunnlag for videre drift, men klubben lever videre i håp om 1. divisjonsspill.

BISLETT: Lyn AS har ikke lyktes med å få inn tilstrekkelige midler for å oppfylle sine kortsiktige forpliktelser, melder Lyns hjemmeside fredag.

Dette inkluderer blant annet kravet fra Skatt Øst som ble behandlet i Oslo Tingrett torsdag. Også de andre kreditorene som hadde midler til gode må også anse pengene som tapt.

Lyns sportslige sjef, Rolf Magne Walstad, sier at konkursen ikke trenger å påvirke det sportslige.

- Lisensen ligger hos klubben, og dermed trenger ikke dette å få konsekvenser for spill i 1. divisjon. Men vi trenger å skaffe mer penger for å få lisensen. Målet er positiv egenkapital 31. desember, sier Walstad til VG Nett.

Konkursen betyr at klubben overlever, men at den på langt nær er reddet på lang sikt.

Walstad opplyser til VG Nett at fotballklubben - i likhet med aksjeselskapet - har gjeld, men at man jobber med å få redusert denne og dermed få positiv egenkapital ved årsskiftet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere