RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-avtale

Groruddalen Ballklubb og FC Lyn har inngått en samarbeidsavtale. I første omgang har avtalen en varighet på ett år.

Grorud: Eliteserieklubben FC Lyn samarbeider allerede med Norges ToppidrettsGymnas i Bærum. De to har de siste årene sett på det fine arbeidet GBK gjør i sitt nærmiljø, både på talentutviklingsiden og på seniornivå.
Førstedivisjon
FC Lyn Oslo satser på å være en av de beste klubbene i Norge i årene fremover, og klubben mener GBK kan være med å bidra til dette med det ungdomsarbeidet klubben fører i Groruddalen. Med i målsetningen for samarbeidsavtalen er også at GBK blir å finne i 1. divisjon.
Samarbeidet involverer utvikling av trenere og spillerutviklere. Et felles trener-forum med målsetting om å bedre og viderutvikle hverandres kompetanse vil bli opprettet.
Overgangsavtaler
Overganger mellom de to lagene blir også regulert gjennom avtalen. Økonomiske bidrag ved videresalg til en eventuelt tredje klubb vil fordeles på begge klubber.
Klubbene ønsker også å samarbeide på markeds- og sponsorsiden, og å bidra i forbindelse med mulig etablering av baner og haller i Groruddalen, melder klubbdirektør i FC Lyn Oslo, Morgan Andersen i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere