*Nettavisen* Nyheter.

Lyn best i byen - på nett

I går åpnet Lyn sin splitter nye hjemmeside. Målet: Å øke besøket kraftig, og å bli best i Eliteserien på nett!

Ullevål: Det er Joachim Westher Andersen som er redaktør for lyn.no. Han er lykkelig som et barn over endringene.
Da vi for fire måneder satte oss ned og begynte den kreative prosessen rundt byggingen av siden, konkluderte vi med at den gamle siden har store mangler. Derfor ble målsettingen raskt at vi skulle lage en side som skal være det naturlige oppslagsverket på nett, for alle som er interessert i klubben, forteller han entusiastisk.

Bedre på nyheter

Lyns nye hjemmeside håper han kan tilfredsstille alle behovene supporterne har.
Der kan de for eksempel lese alt om a-lagets treningskamp mot Strømsgodset på lørdag. Nyheter blir viktig. Men også historikk. Det er gjort en kjempejobb med å scanne inn gamle bilder, slik at klubbens historie nå er dokumentert også på nett, ikke bare på papir.
Alt er nytt med den nye hjemmesiden. Ny menystruktur, mer innhold, fokus på
historie, ny nettbutikk og Lyn TV i ny form og fasong, forteller Joachim. Han lover at det nå blir mye mer fokus på ungdomsarbeidet i klubben.
Vi sammenligner oss med konkurrentene, altså de andre klubbene i Tippeligaen. Vi ønsker å være den bese klubben på nett i Tippeligaen. Personlig mener jeg Viking har hatt ledelsen på nett hittil, de er kjempeflinke, men vi skal etter hvert gi dem utfordring. Å være gode på nett med aktuelt, underholdende og informativt stoff blir stadig mer viktig, fortsetter Joachim.

Oppdatert på mobil

Han mener tilbud til fansen via mobiltelefonen blir et annet viktig satsingsområde. Via den nye nettsiden kan du laste ned sanger og bilder og nyheter til telefonen. Lyn har hatt mellom tre og fem tusen unike brukere på hjemmesiden sin. Nå håper og tror redaktøren på kraftig vekst. Mer innhold, hyppigere oppdateringer og større bredde tror han vil slå godt an, ikke minst blant folk i våre bydeler her i vest, der de fleste og ivrigste Lyn-tilhengerne bor. Joachim er ikke alene om å skulle drifte nettstedet, Aksel Solvang har ansvar for alt av bilder og grafikk. Sammen skal de to sørge for at de som logger seg inn før en kamp vil finne informasjon om bortelaget, om skadesituasjonen i Lyn, få lagoppstillingen, litt om tidligere møter, og intervjuer med spillere og trenere på Lyn TV.
Jobben har vært svær for å få siden opp. Heldigvis har vi fått hjelp av to dedikerte supportere med masse kunnskap, Vegard Egeland og Jarl Alnæs, avslutter Joachim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.