RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn Ski bryter nå samarbeidet med Koll Ski. Illustrasjonsfoto
Lyn Ski bryter nå samarbeidet med Koll Ski. Illustrasjonsfoto

Lyn bryter med Koll

Lyn Ski har brutt samarbeidet med Koll. – Vi beklager dette, sier leder av Koll Ski, Hans Olav Hamran.

NORDRE AKER: På hjemmesiden til Koll IL, bekrefter klubben at Lyn Ski denne måneden har brutt samarbeidet med Koll Ski, og at det ikke var noe Koll ønsket. Koll Ski og Lyn Ski har i mange år hatt et tett samarbeid. Barna har hatt felles treninger og samlinger.

Gjør alt vi kan

– Ja, det er riktig at Lyn Ski har valgt å bryte det mangeårige samarbeidet med Koll Ski. Dette beklager vi, og gjør nå alt for at dette ikke skal gå ut over barna, sier Koll Ski-leder Hans Olav Hamran til NAB.

– Men Koll vil opprettholde et minst like godt tilbud til våre barn, som det de har hatt de siste årene. Vi vil fortsette å være en klubb for vårt nærområde!

Solid økonomi

I følge Hamran har skiklubben 180 barn på ordinær skitrening, samt 140 på skilek/knøttetrening. Og det i tillegg til 20 skihoppere, og seniorløpere.

– Vår økonomi er solid, vi har et engasjert og velfungerende styre, meget flinke oppmenn, utallige entusiaster blant foreldrene og tilgang på gode trenere. Vi er derfor trygge på at tilbudet til høsten vil bli meget godt. Koll har vært en lokal klubb for vårt område i 70 år, og vi skal håndtere dette helt fint!

Hamran har ikke fått noe klart svar på hvorfor Lyn trekker seg ut.

- Samarbeidet mellom klubbene har vært meget godt, ikke minst de siste årene. Vi har derfor ikke noen klar forståelse av årsaken til bruddet. Uansett vil vi nå se fremover og legge all energi i å sørge for at barna ikke skal være skadelidende.

Enklere

NAB har nå vært i kontakt med Lyn, og idrettsklubben mener ting nå blir "enklere".

Lyn Ski og Koll har vokst til to store klubber i Nordre Aker. Treningssamarbeidet har vært på et begrenset antall årskull. Lyn har totalt ca. 850 medlemmer hvorav 170 som er med på vår skileik og 180 i aldersbestemte klasser. Vi er Oslos og kanskje Norges største juniorklubb. Grunnet størrelsen på gruppene blir det enklere og bedre ved at dette administreres fra en klubb, forteller Lyns ski-leder Ola Bjerke, som forklaring på hvorfor Lyn har valgt å trekke seg ut fra samarbeidet med Koll Ski.

- Og med en fantastisk vinter i friskt minne ser vi frem til neste sesong i vårt eget anlegg Sognsvann Snøpark som samlingspunkt for trening og skileik, avslutter Bjerke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere