Gå til sidens hovedinnhold

Lyn damer vant første seriekamp

– Når vi spiller på vårt beste, kan vi slå hvem som helst, sier trener Glenn Kleven.

KRINGSJÅ: – Vi er selvsagt veldig godt fornøyd med å vinne første seriekamp,og sett under ett så var seieren fullt fortjent, ifølge trener for det nyopprykkede 1.divisjonslaget, Glenn Kleven.

2 - 1

«…Kaupanger ligger lavt og skyver godt, og gjør det vanskelig for oss. Vi skaper endel halvsjanser, og vi får 1-0 etter skudd fra Kristin Mikaelsen som går i tverra, og Anette H. Jokstad setter returen. …Vi fortsetter å styre kampen, men det blir litt mye nesten, ...I andre omgang hever bortelaget seg noe….en ball blir spilt igjennom, og spissen til Kaupanger skårer…Vi fortsetter å jage, og får straffe etter hands i straffefeltet, Anette H. Jokstad finter ut keeper, men skuddet går i stanga. Like etter er det flotte prestasjoner, kampens beste spiller Guro Bergsvand slår en pasning på kant til Anette H. Jokstad, som finner Kristin Mikaelsen, og ungjenta skårer sikkert…» -les hele kampreferatet på Lyns hjemmeside.

Mange sjanser

– Vi kommer til veldig mange sjanser, og det vil jo bare være spørsmål om tid før vi også scorer på flere av sjansene. Å vinne denne første seriekampen er en bekreftelse på at ting vi har jobbet med over tid, fungerer. Og det er jo i bunn og grunn den gode substansen i hverdagen, og som får virke over tid, som gir resultater. Og kampen lørdag viser at vi er på riktig spor, ifølge Kleven.

LES OGSÅ: "All inclusive" for Lyn-jentene"


Til helgen møter kanskje tøffere motstand.

Ingen frykt, men respekt

– Sarpsborg var jo ett av topplagene i fjorårets førstedivisjon, og så klart det blir en stor utfordring for oss å møte de på bortebane. Men vi skal fokusere på oss selv og gjøre så godt vi kan. Men spennende blir det sikkert . Vi frykter jo ingen, men respekterer alle. Og helt seriøst; Spiller vi på vårt beste så kan vi slå hvem som helst i serien!, sier Kleven.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg