RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JUBEL: Så glad blir Kristin Mikaelsen når hun scorer i serieåpningen. FOTO: BillyBonkers
JUBEL: Så glad blir Kristin Mikaelsen når hun scorer i serieåpningen. FOTO: BillyBonkers

Lyn damer vant første seriekamp

– Når vi spiller på vårt beste, kan vi slå hvem som helst, sier trener Glenn Kleven.

KRINGSJÅ: – Vi er selvsagt veldig godt fornøyd med å vinne første seriekamp,og sett under ett så var seieren fullt fortjent, ifølge trener for det nyopprykkede 1.divisjonslaget, Glenn Kleven.

2 - 1

«…Kaupanger ligger lavt og skyver godt, og gjør det vanskelig for oss. Vi skaper endel halvsjanser, og vi får 1-0 etter skudd fra Kristin Mikaelsen som går i tverra, og Anette H. Jokstad setter returen. …Vi fortsetter å styre kampen, men det blir litt mye nesten, ...I andre omgang hever bortelaget seg noe….en ball blir spilt igjennom, og spissen til Kaupanger skårer…Vi fortsetter å jage, og får straffe etter hands i straffefeltet, Anette H. Jokstad finter ut keeper, men skuddet går i stanga. Like etter er det flotte prestasjoner, kampens beste spiller Guro Bergsvand slår en pasning på kant til Anette H. Jokstad, som finner Kristin Mikaelsen, og ungjenta skårer sikkert…» -les hele kampreferatet på Lyns hjemmeside.

Mange sjanser

– Vi kommer til veldig mange sjanser, og det vil jo bare være spørsmål om tid før vi også scorer på flere av sjansene. Å vinne denne første seriekampen er en bekreftelse på at ting vi har jobbet med over tid, fungerer. Og det er jo i bunn og grunn den gode substansen i hverdagen, og som får virke over tid, som gir resultater. Og kampen lørdag viser at vi er på riktig spor, ifølge Kleven.

LES OGSÅ: "All inclusive" for Lyn-jentene"


Til helgen møter kanskje tøffere motstand.

Ingen frykt, men respekt

– Sarpsborg var jo ett av topplagene i fjorårets førstedivisjon, og så klart det blir en stor utfordring for oss å møte de på bortebane. Men vi skal fokusere på oss selv og gjøre så godt vi kan. Men spennende blir det sikkert . Vi frykter jo ingen, men respekterer alle. Og helt seriøst; Spiller vi på vårt beste så kan vi slå hvem som helst i serien!, sier Kleven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere