RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Da ettåringen Isak Bakken Berg ble med i en fotosession med Lyn-kapteinen, viste han klart og tydelig at pappa Truls fremdeles er favoritten. Foto: Anders Jørstad
Da ettåringen Isak Bakken Berg ble med i en fotosession med Lyn-kapteinen, viste han klart og tydelig at pappa Truls fremdeles er favoritten. Foto: Anders Jørstad

Lyn-fans krøkes tidlig!

Barn helt ned i 1-årsalderen stilte som allerede trofaste Lyn-supportere under Lynus-klubbens Kick off på Ullevaal stadion fredag.

$PHOTOHEADER_ON$ULLEVÅL:$PHOTOHEADER_OFF$ I tillegg til i overkant av 300 barn, kjente også et hundretalls foreldre og maskoten Lynus sin besøkelsestid da pizzaspising og presentasjon av årets Lyn-stall ble introdusert i konferanselokalet Colosseum på Ullevaal stadion.

Innfødt

Når Isak Bakken Berg er Lynus-medlem i en alder av ett og et halvt år, kan man trygt fastlå at medlemmene i landets største supporterklubb for barn, krøkes tidlig. Og faren Truls mener å se tydelige tegn til sønnens fotballinteresse allerede.

– Han har vært medlem siden han var født, og han har allerede vært med på mange hjemmekamper. Jeg ser at han kvikner til av alle tilskuerne rundt ham, og jeg ser også at han reagerer når ballen er i bevegelse, forklarer han.

Slaget om Oslo

Lynus-medlemmet og Lyn-spilleren, Jørgen Sjeggestad (9), synes det er stas med egen kick off.

– Det er moro å få møte spillerne. Davy Claude Angan og Diego Guastvinio er mine favoritter, forteller Jørgen. Etter å ha møtt samtlige Lyn-spillere og sikret seg deres signaturer, tipper Jørgen at Lyn ender på en tredjeplass når fotballregnskapet gjøres opp i november. Men slaget om Oslo er det viktigste.

– Vi er bedre enn Enga, og vi kommer til å slå dem også i år, er niåringens tips.

Den argentinske nyervervelsen Diego Guastavinio var nok den spilleren det ble knyttet størst spenning til blant barna – som også planlegger felles turer til flere bortekamper.

– Lynus-klubben er en spesiell og viktig støttespiller for oss. Det er alltid morsomt å se så mange barn som heier på oss under kamp. Og at det er en av landets største supporterklubber for barn, står det respekt av, mener Lyn-kapteinen Tommy Berntsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere