RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn fikk hjemmebane i kvartfinalen

Lyn tar i mot Lillestrøm på hjemmebane i kvartfinalen i cupen.

Ullevål: Kvartfinalene i cupen ble trukket på Ullevål stadion tirsdag, og Lyn trakk Tom Nordlies Lillestrøm. Kampen skal spilles 19. august, og onsdag ble det avgjort av Norges Fotballforbund at Lyn får hjemmekamp. Kampen sendes direkte på TV2. Kampen går av stabelen den 19/8 kl 19:00.
Lyn og Lillestrøm har møtt hverandre i cupen to ganger de siste tre årene. I 2004 trakk Lyn det lengste strået med 10 i semifinalen, før Lillestrøm fikk sin revansje to år senere ved å vinne 21 hjemme på Åråsen. Opp gjennom årene har Lyn og Lillestrøm barket sammen 17 ganger, og Lyn kan støtte seg på statistikken: Syv ganger har Lyn vunnet, seks kamper har endt uavgjort, og Lillestrøm har vunnet fire ganger. Passende nok møtes Lyn og Lillestrøm til Tippeligakamp helgen i forkant av kvartfinalen.
Etter at LSK ble slått ut av en lilleputt fra Luxemburg har vi virkelig fått bevist at alt kan skje i en cup. Ingenting er gitt. Men Lyn har en glimrende statistikk på hjemmebane i serien, Bastionen og alle andre supportere har nå sjansen til å møte opp og bidra til at hjemmebane blir en skikkelig fordel for Lyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere