RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-gutter i ny kreftkampanje


Thomas Sokolowski reduserte mot Rosenborg. I dag stiller Lyn-spilleren på lansering av ny kampanje for Kreftforeningen.
Thomas Sokolowski reduserte mot Rosenborg. I dag stiller Lyn-spilleren på lansering av ny kampanje for Kreftforeningen.
Spillere fra Lyn slår nok en gang et slag mot kreft, kun få uker etter at hele laget ikledte seg rosa og hvite drakter for kreftsaken.

ULLEVÅL: Kreftforeningen ønsker å sette søkelyset på menns helse med kampanjen «Menn og kreft».

På lanseringen stiller blant annet Tomasz Sokolowski og Mads Dahm fra Lyn Oslo, sammen med flere andre profilerte fotballspillere.

Fotballprofil

- I år vil vi fokusere på hvordan menn skal sjekke kroppen sin og viktigheten av å komme seg til lege i tide, dersom man oppdager forandringer, skriver pressesjef i Kreftforeningen, Terje Mosnesset, i en e-post til Akersposten.no

- Vi tror menn kan ta vare på egen helse, bare de vet hvordan. For å nå en stor gruppe menn, har årets kampanje fått en fotballprofil og vår animasjonsfigur, Steinar, vil opptre i fotballmiljøet.

En samfunnsengasjert klubb

I begynnelsen av oktober ikledte hele laget seg i rosa og hvite drakter da Lyn spilte hjemme mot Rosenborg. dette for å vise solidaritet med brystkreftsaken.

- Dette har vært en strålende måte for oss i Lyn å vise at vi er en samfunnsengasjert klubb. Det har vært veldig hyggelig å bidra til denne saken, og det er bare positivt for oss spillerne og vise at vi ser lenger enn selve fotballen, sa Tommy bertnsen til Akersposten.no rett etter kampen.

«Menn og kreft» lanseres mandag 10. oktober klokken 12.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere