Gå til sidens hovedinnhold

Lyn har lagt lederkabalen

I dag offentliggjorde Lyn hvem som skal lede laget fremover.

ULLEVÅL: Fredag ble det klart at Rolf Magne Walstad blir Lyns nye sportssjef. Han tar over etter Torgeir Bjarmann som forsvant ut av klubben tidligere i høst.

Samtidig ble det også kjent at Svein Roger Pettersen blir lagets nye assistenttrener, mens Finn Bredo Olsen vil være klubbens toppspillerutvikler fremover.

Kent Bergersen vil, som allerede kjent, være Lyns hovedtrener. "Kenta" overtok som trener etter at Henning Berg trakk seg tidligere i høst.

Fokus på helheten

Rolf Magne Walstad (39) kommer fra jobben som Sportssjef på NTG som han har hatt siden 2004. Før det har Walstad jobbet på NTG som trener og trenerkooordinator, og han har lang erfaring i fotballbransjen.

Walstad gleder seg til å ta fatt på jobben som Sportssjef i Lyn, og mener hans erfaring fra jobben i NTG, og hans evne til å se en helhet vil være med på å styrke klubben.

Jeg ønsker å jobbe for å forbedre toppidrettskulturen i klubben, og utvikle personene i arbeidet rundt laget slik at enkeltspillerne, laget og teamet blir enda bedre enn de har vært i år, og tar enda noen steg, sier Walstad i en pressemelding.

Jeg tror jeg er den beste kandidaten til denne jobben fordi jeg har evnen til å se helheten, og jeg ønsker å være involvert på alle plan slik at vi får et best mulig resultat, sier han.

Et hjerte som brenner for Lyn

Finn Bredo Olsen har de siste årene hatt ansvaret for Lyn/NTG, og oppnådd formidable resultater, i tospann med Sigbjørn Korneliussen. Sammen har de ledet juniorlaget til seriegull to år på rad, finale i JET (2007), og seier i Color Line Cup i år.

Jeg har lang erfaring i gamet, og et hjerte som brenner for Lyn, så dette gleder jeg meg til, sier Bredo til lyn.no.

Selv er han ydmyk i forhold til jobben han går til, men mener han absolutt har den faglige tyngden som skal til for å lykkes.

Det blir en stor utfordring, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben. Det blir som å få ny luft under vingene, og jeg skal fokusere langt mer med individuell jobbing mot enkeltspillere, enn hva jeg har gjort tidligere.

Fornøyd

Kent Bergersen er veldig fornøyd med det nye teamet rundt a-laget, og mener personene utfyller hverandre veldig godt.

Som assistent får Bergersen med seg Svein Roger Pettersen. Han kommer fra jobben som toppspillerutvikler i klubben, en jobb han har hatt med stor suksess i to år, og besitter i følge Bergersen en helt unik kompetanse innen spillerutvikling.

Svein Roger var mitt førstevalg som assistent, og vi har hele tiden hatt en veldig god kjemi, og har en veldig lik fotballfilosofi. Dessuten kjenner han Lyn godt, og vet hvordan vi ønsker å spille fotball, noe jeg også vektla tungt, sier han.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger