RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn imponerte Gamst


Morten Gamst Pedersen hadde tatt turen fra England for å se Lyn- Bodø/Glimt (Jan-Tore Klausen/Arne Lundvang)
Morten Gamst Pedersen hadde tatt turen fra England for å se Lyn- Bodø/Glimt (Jan-Tore Klausen/Arne Lundvang)
Stemninga var høy før årets første Lyn- kamp på Ullevål. Etter en god kamp mot Rosenborg sist, var troa på hjemmeseier stor før kampstart.

ULLEVAAL: - Vi vinner 3 - 0, garantert. Bodø/Glimt er ikke gode nok, mente August Neby Ulven som var på kamp med kompisen Justin Grindhaug. Mot Rosenborg var Lyn bra og vi kunne lett vunnet, fortsatte han.

Optimismen rådet hos Lyn- supporterne og omtrent alle vi snakket med regnet med en komfortabel seier til Lyn. 2- 0 og 3- 0 var de resultatene som ble nevnt mest.

Celebert besøk

Drøyt 4000 hadde tatt veien til Ullevål og en av de var Blackburn- spilleren Morten Gamst Pedersen.

- Jeg skal ikke til Lyn, bare så det er sagt, sa han med et smil om munnen mens han hastet seg mot inngangen.

Stemninga blant Glimt- supporterne var til å ta og føle på utenfor stadion. Hvis man kunne kalle Lyn- supporterne optimister før kampen, så var Glimt- supporterne i høyeste grad det motsatte.

Selv ikke en solid seier i forrige runde hadde gitt troa på tre poeng og med få unntak tippet de fleste tap.
De mest optimistiske vi var i kontakt med var uten tvil brødrene Thomas og Sverre B. Due.

-Det blir 2- 0 til Glimt! Vi reiser ikke til Oslo for å tape vet du, forklarte de unisont.

Fult fortjent

I løpet av kampen ble nok optimismen hos de to brødrene erstattet med skuffelse idet Lyn scoret tre kjappe mål og til slutt vant fult fortjent 3- 1.
Etter en sjansefattig førsteomgang tok Lyn tak i kampen i andre og kjørte over et Glimtlag som virket å gå tom for krefter ganske tidlig.

Etter kampen var det bare smil å se når Lyn- supporterne forlot stadion.

- En fult fortjent seier. Vi spiller bra og mot slutten er det klasseforskjell mellom laga, mente Ilan Hollander.

Klasseforskjell

At det var klasseforskjell mellom laga kunne også Kent Bergersen skrive under på. Lyn- assistenten trente Glimt i Adeccoligaen i fjor, så han vet hva han snakker om.

-Vi skaper mer trøkk utover kampen og spiller ut Glimt. Vi har større presisjon i spillet vårt som resulterte i at vi skapte noen store sjanser som vi heldigvis scorer på, forklarte han etter kampen.

Akkurat dèt er en grei oppsummering. Med samme uttelling på sjansene sine i resten av hjemmekampene kommer Lyn til å ta mange poeng på hjemmebane.

Salto

Selv om tilskuertallet var beskjedent, skapte de få fremmøtte mye lyd og ved flere anledninger virket det som om Bastionen var omtrent dobbelt så stor som den var. Mest jubel ble det etter at Kim Holmen scoret og gjorde sin velkjente saltofeiring. Fortsetter Holmen i samme spor som i går vil Bastionen få se mange saltoer i løpet av årets sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere