RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FINALE: Klare for NM-finale til lørdag, Lyns jenter 16-lag. Her etter semifinaleseier mot Fjellhamar tidligere i høst. Foto: Lyn Fotball
FINALE: Klare for NM-finale til lørdag, Lyns jenter 16-lag. Her etter semifinaleseier mot Fjellhamar tidligere i høst. Foto: Lyn Fotball

Lyn-jentene tapte NM-gullet

Det ble en dramatisk NM-finale for jenter-16. Lyns keeper ble utvist i åpningsminuttene og straffe til Forus og Gausel.

KRINGSJÅ: Lørdag spilte regjerende norgesmestere i fotball, Lyns jenter 16, for sitt andre NM-gull. Motstandere i Telenor arena var Forus og Gausel. 

Det var dramatikk fra første minutter. Forus og Gausel kom i angrep, og spiller alene med keeper. Forus og Gausel-spilleren gikk overende, og dommer dømte utvisning av keeper Jenny Frantzen og straffe. Til store protester fra både spillere og tilskuere.

1 - 0 til Forus og Gausel

Forus og Gausel satt ballen i mål - 1- 0.  Kampen videre ble med en Lyn-spiller mindre på banen. Etter ni minutter fikk Forus og Gausel headet ballen i mål - 2 - 0.

2 - 1

Etter 17 minutter reduserte Lyn - ved Frida Maanum.  1 - 2 til Forus og Gausel. Flere sjanser til begge lag i andre omgang, men sluttresultatet ble 2 - 1 til Forus og Gausel, som dermed er de nye norgesmesterne i fotball, jenter 16.

16-års jentenes kamp var også oppvarming til damenes cupfinale mellom LSK og Trondheims-Ørn, litt senere på dagen, også den i Telenor Arena.

Strålende sesong

Lyns jenter 16 har hatt en strålende sesong. Først vant de Dana-Cup i juli. Så tok de det helt til topps i Norway Cup. Nå venter altså kampen om det andre NM-gullet på rad for laget, etter at Lyns jenter slo Fjellhamar på bortebane i semifinalen tidligere i høst.

 

 

 

 

 

 
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere