RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eller vil Lyn igjen tape for Rosenborg?
Eller vil Lyn igjen tape for Rosenborg?

Lyn møter formsterkt Rosenborg

Onsdag møter Lyn Rosenborg. Statistikken sier at det går mot et tap. Men det er alltid håp.

ULLEVAAL: Forrige runde ble det et surt uavgjortresultat for Lyn. 0 0 i kampen mot Stabæk mener Lyn selv var forsmedelig. Klubben har notert flest sjanser til Lyn. På tross av at det ikke ble seier, er Lyn ubeseiret på bortebane, og har sluppet inn færrest mål av alle lag i eliteserien.

Håper på gjennombrudd

-Godt samspill i bakre rekker, og en gjennomgående solid Johan Dahlin har gjort Lyn til et gjerrig lag, hvor få slipper til. Det har kanskje ikke bugnet av storspill og masse mål, men det sitter mer og mer på plass for hver kamp, så kanskje er det mot Rosenborg det endelig skal løsne for Kenta og gutta?, skriver Lyn på sin hjemmeside.

Rosenborg leverer

Rosenborg har vært i flytsonen helt siden sesongstarten, og er det eneste av storlagene som har levd opp til alle eksperttips om å ligge i toppen.

Etter 1 0 serier over Fredrikstad på Lerkendal, er de ubeseiret med bare to uavgjort og resten seire, så det blir ingen enkel oppgave som møter Bergersens mannskap i hovedkampen på onsdag kveld.

Tidligere møter

Siden 2005 har Lyn og Rosenborg møtt hverandre åtte ganger i Tippeligasammenheng, hvor RBK har vunnet henholdsvis fem av oppgjørene. Med unntak av hjemmekampen i 2007sesongen har de svarte og hvite vunnet alle kampene siden 2006.

I 2005sesongen vant Lyn begge kampene, med en 3 2 seier på Ullevaal, og en knepen 1 0 i Trondheim. 2005sesongen, da Lyn gikk seirende ut av begge møtene, vardét året trønderhegemoniet ble avsluttet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere