RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn ønsker flere eiere


Stadig flere følger Lyn.
Stadig flere følger Lyn.
Engasjementet rundt fotballklubben Lyn er i betydelig vekst og nå raser eierspekulasjonene i FC Lyn Oslo AS. Nå ønsker flere å investere i klubben.

Stadig flere tilskuere, fantastisk oppslutning rundt Lynus klubben, samt flere unge talenter som søker seg til og etablerer seg i klubben har vist at de siste 10 års dedikerte satsing fra FC Lyn Oslo AS har båret frukter.

Vil tilrettelegge

De siste par årene er det flere med en sterk interesse for klubben som har henvent seg med ønske om å investere. Klubben tror nå at tiden er moden for at et bredere engasjement vil løfte klubben videre og FC Lyn Oslo AS har åpnet for at andre kan investere inn i selskapet og rammene for klubbens drift.

Vi har hatt et ønske om å tilrettelegge for byggingen av en klubb for byen. Det er gjort og nå ønsker vi å åpne opp for flere deleiere, som over tid kan bringe eierskapet ut i stor bredde, sier Christian Butenschøn, styreleder i FC Lyn Oslo AS i en pressemelding.

Store beløp

På bare få år har klubben Lyn forandret seg drastisk ved at det er investert store beløp i spillere og sportslig administrasjon, samarbeidet med NTG for utvikling av talenter er utvidet og administrasjonen profesjonalisert.

Av hensyn til denne prosessen kommer ikke klubben eller aksjeselskapet til å kommentere ytterligere spekulasjoner rundt hvem de aktuelle aktører er før prosessen er avsluttet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere