Gå til sidens hovedinnhold

Lyn overkjørte Fagerborg

Lyn sikret sin 15.strake seier da de knuste Fagerborg hele 8-0 tirsdag kveld.

FROGNER: Lyn viste gryende form da de utklasset formlaget Fagerborg med hele 8-0 foran 955 tilskuere på Frogner stadion.

– Vi viste at ketchupeffekten ville komme i trynet på ett av lagene nå og det ble tilfeldigvis Fagerborg som ble det laget, sa en blid Finn Bredo Olsen etter kampen.

LES OGSÅ: Fagerborg kollapset

Del på Facebook

Aldri i tvil

Selv om Lyn har tatt full pott i samtlige kamper denne sesongen, så var de svært heldig da de scoret på overtid og slo Fagerborg 3-2 under vårens oppgjør.

Under tirsdagens kamp sto også Fagerborg med sju strake seire og Lyn tok dagens motstander på alvor fra første spark.

– Jeg var ganske sikker før kampen på at det ble en god prestasjon fra oss. Vi har hatt noen gode treninger i forkant og vi viste at vi har mange strenger å spille på, sier Olsen som mener at Fagerborg fort kan vinne mot Frognerparken neste runde.

– Fagerborg er et bra lag som er på høyde med Frognerparken.

Dere står med 15 strake seire og full pott. Er målet å vinne alle kampene?

– Målet er å rykke opp. Men det hadde vært jævlig kult å vinne alle kampene. Men dette prater vi ikke om. Det høres kanskje klisjeaktig ut, men vi tar en kamp om gangen, sier Olsen.

Nielsen toppscorer

For Lyn ble det tre spillere som ble to-målscorere (Lasse Brandal, Rene Reyes og Feryad Nemazi), mens Andreas Nielsen og Endre Fotland Knudsen scoret ett hver.

Dermed er Andreas Nielsen toppscorer med 12 mål så langt, og han innrømmer at det hadde vært gøy å stå med flest scorede mål ved sesongslutt.

– Selvsagt går jeg for toppscorertittelen. Målet var 15 mål før sesongen og det målet er iallfall innen rekkevidde, sier spissen.

Han hadde en liten nedtur midtveis i sesongen, men mener han nå har funnet tilbake til formen.

– Gnisten jeg hadde i starten av sesongen er tilbake. I dag er vi veldig flinke til å presse de tilbake og vi får tidlig belønning for vårt gode spill, sier Andreas Nielsen.

PS: Frognerparken slo Fossum 5-3 og dermed er fortsatt avstanden ned til andreplass seks poeng.

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene